top of page
Search

Het Vervolg

Na een aantal maanden ben ik nog steeds geen held in het bijhouden van Blogs. Wel hou ik ervan mensen up-to-date te houden met hoe het hier nu aan toe gaat.


Na 9 maanden papierwerk en de eerste evenementen en markten kunnen we gelukkig zeggen dat we ons jaar 1 doel hebben gehaald. Daarvoor bedanken we jullie allemaal! Het was een bescheiden doel maar altijd heerlijk om iets af te kunnen vinken en weten dat al je acties niet compleet nutteloos waren^^


We zijn dan ook gewoon rustig verder gegaan met het verbeteren van onze website en herkenbaarheid. We blijven een hobby matige webshop maar we doen het graag gewoon goed. Zo hebben we nu onze eigen kleding, reclame materiaal en zelfs al onze eerste vaste klanten en vrijwilligers.Daarnaast hebben we ons aanbod van 1 merk (Bolt Action van Warlord Games) Verbreed naar The Army Painter en Victrix Limited. De keuze was vrij simpel. We hadden de ruimte en we kennen hun spullen. En we willen hier alleen zaken doen met materiaal dat we een beetje kennen. Kwaliteit is erg belangrijk en eventueel vragen kunnen beantwoorden ook.Daarnaast willen we ons graag onderscheiden. Er zijn al zoveel winkels die zich specialiseren in spellen in het algemeen met wat Tabletop erbij. Of winkels die zich bijna geheel storten op Tabletop. Daarnaast zijn er de laatste jaren ook veel dingen bijgekomen qua 3D printen. We gaan hier eind 2023 op inspringen door een lijn 3D prints te aan te bieden die min of meer thuis past in elk van onze tabletop merken. Meer zul je hierover kunnen volgen op onze Facebook pagina.


Hierdoor zullen we een heerlijk breed aanbod aan diversiteit kunnen leveren.


Zoals jullie zien een erg druk maar zeer geslaagd jaar en we hopen dan ook samen met jullie rustig verder te gaan. Op naar ons 2e Jaardoel en wie weet hebben we ooit samen met jullie een shop gebouwd met een erg breed aanbod in materialen en producten voor elk soort Tabletop spel en het modelbouw gebeuren hieromheen.


Bedankt en tot de volgende keer!Recent Posts

See All

Comments


bottom of page