top of page

Hallo!

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Jan Willem

Ik ben al jaren actief in de modellenwereld. Mijn favoriete tafelspel is 'Bolt Action'. Daarom heb ik ervoor gekozen om als eerste game in de webshop te verkopen. Gevolgd door mijn 2e favoriete miniatuurlijn van Victrix Limited.

 

Ik hoop je over een paar jaar te mogen verwelkomen in een fysieke winkel zodat je naast Bolt ook andere games kunt spelen, bouwen en aanpassen met mij en vele anderen.

Misschien voor jou dan!

91f309c2-2224-4617-b2ed-ccbea1bbe6e9.jpg

Lowland Miniatures: de basis

Onze achtergrond

Sinds 2001 speel ik op tafel, oorlogsspellen en modelbouw. Daarvoor speelde ik altijd met de treinen van mijn vader. Of beter: jong geleerd en nooit gestopt.

Voor mij persoonlijk begon het goed te gaan met Lord of the Rings en daarna natuurlijk met het spelen met Isengard & Gondor. En later de Fountain Knights. Dit werd gevolgd door verschillende spellen en modelbouwstijlen. Van Warhammer 40.000 tot Bolt Action en af en toe een zijstapje naar houten schepen als HMS Victory.


Al enkele jaren heb ik het idee dat ik meer met deze hobby’s wil doen. Nu heb ik deze sprong zo goed mogelijk gemaakt. Welkom bij Lowland Miniatures. Een kleine Bolt Action webshop die ik hopelijk samen met jou kan uitbreiden. Het uiteindelijke doel is een fysieke winkel waar we samen kunnen spelen en hobby’s kunnen doen. Terwijl iedereen goedkopere versterkingen krijgt!

Mijn eigen werk

Leuk dat je even verder kijkt, maar wees gewaarschuwd. Persoonlijk ben ik in de eerste plaats een tabletop-speler en in de tweede plaats een schilder. Over het algemeen ziet mijn werk er leuk uit in het veld, maar zelden heb ik het geduld om urenlang aan een kleine unit te werken. Met andere woorden, ik ben meer een bulkverver.

bottom of page